NAJAVA Mjesec hrvatske knjige u Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno

0
2095
Knjižnica Tisno (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Narodna knjižnica i čitaonica Tisno i ove godine nizom aktivnosti obilježava Mjesec hrvatske knjige koji se tradicionalno obilježava od 15. listopada do 15. studenog. Tema ovogodišnje manifestacije jest “Enciklopedistika”.

Mjesec hrvatske knjige, manifestacija koja više od dva desetljeća uspješno promiče knjigu i čitanje, održat će se tradicionalno od 15. listopada do 15. studenoga i ove godine. Ovogodišnja je manifestacija posvećena enciklopedistici a provodi se pod geslom: “Sve na jednom mjestu”.

Bogati program spomenute manifestacije predstavila nam je ravnateljica Narodne knjižnice i čitaonice Tisno, Silvija Ćurić. Mjesec hrvatske knjige upravo će danas, 13. listopada biti svečano otvoren u Gradskoj knjižnici u Crikvenici, dok tišnjanska knjižnica s programom počinje par dana kasnije, točnije 18. listopada Bajkaonicom u Baganelovici.


– U Mjesecu hrvatske knjige svakako mi je drago istaknuti Kvizne situacije, čitateljski maraton, bajkaonice, izložbe, književne večeri, kazališne predstave, ali i dugoočekivanu promociju knjige “Šarene čarapice” – dodaje ravnateljica Ćurić.

Portal Rudinapress u nastavku donosi plan i program Mjeseca hrvatske knjige u Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno, dok ćemo nadolazeće manifestacije pravovremeno i pravovaljano najaviti i popratiti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here