Napokon uređeni kablovi u ulici Luke u Murteru

0
3524
Ulica Luke u Murteru (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Jedna od najprometnijih i sadržajem najbogatijih ulica u Murteru napokon dobiva uređene kablove za struju koji su ostali “stršati” nedovršeni iz zidova nakon izrade kanalizacije u Murteru još 2013. godine.

– Dugo smo zahtijevali da se kablovi završe jer osim što su ružno izgledali bili su i opasni, te smo dolaskom na vlast ostvarili odličnu suradnju s Elektrom Šibenik i dogovorili rješenje za završetak radova – objasnio je načelnik Toni Turčinov.

Ulica Luke u Murteru (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Naime, Elektra Šibenik je započela s radom prije nekoliko dana, kablovi se postavljaju u odgovarajuća kućišta te je završetak radova previđen prije početka turističke sezone, točnije do 10. lipnja tekuće godine.

Ulica Luke je najprometnija ulica u Murteru te njome ljeti dnevno prošeta nemjerljivi broj turista pa je ovim putem načelnik apelirao na svoje sumještane da što manje prometuju motornim vozilima za vrijeme turističke sezone!

Ulica Luke u Murteru (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

– Samo prošle godine je općina Murter-Kornati zaprimila 30 dopisa od stranih turista koji su se žalili na prevelik broj automobila i skutera koji prolaze tom ulicom te smetaju pješacima – istaknuo je Turčinov.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here