Virtualni Suncebeat u Loca Vili

0
1694

U uvali Rastovac se ovog ljeta se ne pleše, ali festivali elektroničke glazbe nisu nestali. I neće. Jedan od najdugovječnijih i najvećih – Suncebeat koji je lani proslavio 10. rođendan – ovog vikenda će imati svoje vitrualno izdanje.

Event Organiziraju SUNcéBeat i Mi-Soul Radio.  Nastupi će biti izvedeni u studijima londonskog Mi-Soul Radia te uživo emitirani na internetskim platformama Facebook, Twiter u YouTube. Tisuće fanova pratit će ih iz svojih domova diljem svijeta, a da bi Suncebeat ostao povezan sa svojim pravim mjestom održavanja, Gordon Mac sa Mi-Soul Radia došao je u Tisno i zajedno s beach barom Vila Loca ovdje organizira javno praćenje virtualnog eventa.  

– Mnogi će se okupiti na društveno distancirani način da podignu čašu onom što je trebalo biti ove, a što je još važnije, i onom što će biti 2021. – pozivaju sa Mi-Soul Radija publiku da se pridruži virtualnom eventu.

Fanovi Suncebeata pratit će ga iz svojih domova, a Mi-Soul Radio će festival pokušati snažnije približiti i publici u Tisnom. U suradnji s Loca Vilom ovdje se organizira javno praćenje eventa na video zidu površine šest četvornih metara.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here