VEČERAS Jezerski Woodstock: poziv na rokersko jedinstvo malog mista

0
2046

Najžešći R&R prašit će večeras (subota, 25. srpnja)  isušenom jezerskom Lokvom –  treće izdanje festivala “Jezerski Woodstock” s četiri benda iz Tisnog, Zadra, Splita i Varaždina ima priliku postati najveći ovogodišnji glazbeni spektakl Jezera i otoka Murtera.

Svježe pokošena jezerska lokva sinoć (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Uz domaće Teške osjećaje, na Lokvi su ponovno zadarski Stonetribe, a premijerni nastup imat će Teška odluka iz Splita i Reckless Wings iz Varaždina. U potporu Općine Tisno i svih jezerskih formalnih i neformalnih institucija rock spektakl organizira Malonogometni klub “Jezera”, predvodnik sportskih i mnogih drugih događanja u ovom mjestu. Ove je godine klub zaslužio naslov prvaka 2. hrvatske malonogometne lige Jug, tako da ne čudi što se povijesni rezultat očekuje i od večerašnjeg “rokijanja” na Lokvi.

– Znakovito je da ove godine za “Jezerski Woodstock” nismo trebali tražiti sponzore ni ikoga išta moliti. Uz javne institucije i gospodarstvo, festival podupiru i nesebično sudjeluju apsolutno svi, makar i donacijom kroz kupnju majice. Veliko zanimanje publike za festival očito je već mjesecima, dolaze nam vrhunski bendovi, pa se za večerašnju atmosferu na Lokvi ni najmanje ne bojimo – kaže nam Ledi Milin Ungar Rambo, idejni začetnik i glavni organizator rokerskog okupljanja.

R&R je puno više od same glazbe i prilike za provod, što će večeras još jednom biti osvjedočeno na jezerskoj Lokvi.

 

[ JEZERSKI WOODSTOCK 25.07.2020.]
U ovoj kratkoj najavi ljubitelji rock’n’rolla, organizatori i idejni začetnici Jezerskog Woodstocka Rambo i Dabzy pozivaju sve zainteresirane na ljetni rock spektakl u Jezerima. #jezerskiwoodstock2020

Objavljuje Visit Jezera u Petak, 3. srpnja 2020.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here