Love International doveo 2500 Britanaca u The Garden Resort

0
3113
The Garden Resort - početak Love Internationala (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Prvim danom Love International festivala danas je otvorena još jedna sezona partijanja u The Garden Resortu. Usprkos jakom jugu koje ih je dočekalo, partjaneri su jedva dočekali da glazba zagrmi iz zvučnika.

– Nama ne smeta jugo, jer koliko vidite oko sebe, svi su u odličnom raspoloženju započeli još jednu sezonu s Love Internationalom. Već smo svi upoznati s programom, i mi i naši gosti i nema nikavog stresa. Sve ide svojim tokom i ustaljenim ritmom – rekao je direktor Turističke zajednice Općine Tisno Filip Henjak.

Prvog dana The Gardena stiglo je oko 2500 gostiju, a očekuje ih otprilike petnaest tisuća do kraja festivalske sezone. Ljubitelji dobre elektronske glazbe danas su u Tisnom plesali uz zvukove odlično složenog line up-a, među čijim brojnim poznatim imenima su londonski DJ Medlar koji spaja zvukove afro, funk i disco glazbe, producent Daniel Berman koji nastupa pod imenom Red Rack’em, Wolf Music, Man Power, Jake Manders… Zabava se nastavlja dugo u noć, u svima već dobro poznatom klubu Barbarella’s, gdje u ponoć nastupa Maurice Fulton, Unabombers i James Holroyd.

Nick Colgan (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

– The Garden festival je trajao deset godina što je bio veliki dio mog života. No, sada dajemo priliku nekim drugim ljudima i drugim eventima, što me stvarno veseli i mislim da će biti odlično, pogotovo čim vjetar prestane. Organizatori Love Internationala su radili ranije za The Garden festival, tako da smo mi zapravo samo dali prostora i priliku mlađim ljudima koji su sada i više u tome nego ja – prokomentirao je Nick Colgan početak Love International festa.

Ovo ljeto se očekuje ukupno sedam festivala na lokaciji The Garden u Tisnom i u klubu Barbarella’s. Sezona je započela uz Love International, a nakon toga slijedi novi festival Beats, Beer & Boogaloo, Suncebeat, Soundwave, Defected Croatia, Lost Disco te na kraju Dekmantel Selectors festival. 

Beats, Beer & Boogaloo, osim što je potpuno novi festival ove godine, za sobom donosi i novitete craft pive Garden pivovare te je ovom prilikom Nick Colgan istaknuo kako je ovo bila luda godina te kako izvoze trideset posto pive u  Njemačku, Italiju, Sloveniju i Veliku Britaniju te kako je lokalno jako dobro prihvaćena i da pivovara jako dobro napreduje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here