JEZERA Pobjednik spektakla osme “Martinele” jezerski je “Mini bar”

0
1130
Pobjedu je slavio "Mini bar" Jezera (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Momčad “Mini bara” iz Jezera pobjednik je malonogometnog turnira “Martinela 2023” na kojem se tijekom devet dana na malom igralištu “Petrovog vrta” u Jezerima natjecalo čak 39 ekipa.

Leo Klarin, Stipe Klarin, Sebastijan Lapov Mijatov i Leonardo Lučić u sastavu “Mini bara” u uzbudljivom finalu pred punim tribinama sinoć su tek u penalima pobijedili MNK “Dubrava”. Gosti iz Šibenika redoviti su gosti i favoriti svake jezerske “Martinele”. Za prvu postavu na “Martineli” su nastupali Tino Junaković, Toni Junaković, Ante Kosor i Nenad Knežić.

Zajednička fotografija četiri najbolje momčadi (Foto: rudinapress/H. Pavić)

-Malonogometaši iz Dubrave su najvjernija i najtrofejnija ekipa “Martinele”. Osvojili su je tri puta, a večeras su u finalu zapeli na “Mini baru”. Oni su vodili sve do samog kraja, ali sretnim golom našeg Stipe Klarina izborili smo lutriju petnaesteraca gdje smo bili sretniji i spretniji od protivnika – rekao nam je član pobjedničke momčadi Leo Klarin.

Pobjednici (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
  1. Mini bar Jezera
  2. MNK Dubrava
  3. Sinje more Tribunj
  4. FC Sičela Kauštika

Najbolji strijelac je Tino Junaković iz drugoplasirane Dubrave, dok je Leo Klarin iz pobjedničkog “Mini bara” proglašen najboljim igračem turnira. “Martinela” je iz godine u godinu je sve prestižniji turnir, sve je popularniji među igračima, ali i među publikom. Osim igre, vrhunska je bila i atmosfera na krcatim tribinama malog igrališta u “Petrovom vrtu”. Malongometni spektakl napeto su pratili čak i britanski turisti koji su Jezerima prvi put. Veliki odaziv publike, kažu organizatori, osim igri valja zahvaliti i bogatoj lutriji i gastro kutku kojeg maestralno vode istaknuti volonteri MNK “Jezera”.

Drugoplasirani MNK Dubrava (Foto: Rudinapress/H: Pavić)

Mala “Martinela 2023.” uvertira je u veliki “5+1” futsal turnir koji je za tri tjedna na velikom igralištu “Petrovog vrta”.

-“Za 20-ak dana prebacujemo se preko ovog zida na veliki teren, gdje nas očekuje još veći i napetiji turnir, tako da pozivam malonogometne ekipe da se prijave i da zajedno sa svojim navijačima još jednom daju doprinos uspjehu sportskog spektakla – kaže Leo Klarin.

Trećeplasirani su “Sinje more” iz Tribunja (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
FC “Sičela Kauštika” su četvrti (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Sičela Kauštika (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Najbolji strijelac (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Najbolji igrač (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
I najbolja publika
Sudac (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Najbolji strijelac (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Pune tribine (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Ante Crvelin iz “Sičele Kauštike” i Vjeko Klarin Koban, predsjednik MNK Jezera (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Gastro kutak MNK Jezera na osmoj “Martineli” je postigao izvrstan rezultat – glad i žeđ su na tribinama Petrovog vrta iskorijenjeni, ovaj put bez glavnog igrača – Ledija Milina Ungara zvanog Rambo kojeg štede za veliki turnir

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here