U Tisnom i Murteru party, u Jezerima nogomet, a u Pirovcu kulturna večer

0
3390
Murterska špica, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

U Tisnom je večeras na rasporedu party koji je već postao tradicionalan jer se održava jedanaestu godinu zaredom. Glazbeni spektakl jednonoćnog festivala elektronske glazbe odvija se večeras, 27. kolovoza na predivnoj lokaciji u Tisnom, na plaži sv. Andrije. Party počinje u 20 sati, a očekuje se da će trajati do 8 sati ujutro, dok će najbolji “partijaneri” nastaviti i u ranim jutarnjim satima, sutradan, 28. kolovoza u Beach baru Villa Loca također u Tisnom.

U Jezerima se nastavlja malonogometni turnir na nogometnom igralištu MNK Jezera. Podsjetimo, malonogometni turnir traje do 02. rujna.

Najprometnija ulica u Murteru, Butina, večeras se zadnji puta ove sezone pretvara u disco na otvorenom. Za kraj ovogodišnjih takozvanih “Murterskih špica” odabran je bend The living room. Zabava za Murterine i njihove goste, večeras je dakle, zagarantirana. Početak Murter Music Street-a je u 22 sata.

Iz ureda Turističke zajednice Pirovac doznajemo kako je za večeras isplanirana večer puna Pirovačkog stvaralaštva. Naime, radi se o posljednjoj ovogodišnjoj ljetnoj manifestaciji u Pirovcu. Organizatori su za večeras pripremili bogat kulturni program na kojem će nastupiti KUD Bezdan, Puhački orkestar Pirovac, Pjevački zbor Sv. Juraj Pirovac, i pjesnik Šime Vukman. Večer Pirovačkog stvaralaštva počinje u 20.30 sati u centru Pirovca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here