VEČERAS Smotra folklora, Gastro weekend, NOX i Chuby, Miro Odak i Lily Gee

0
1697

Večeras pripremaju različita događanja u Betini, Tisnom, Pirovcu i Murteru. Provjerite ima li što zanimljivo i za vas.

BETINA Večeras s početkom u 21 sat na Trgu na moru se održava 23. Smotra folklora u Betini. Osim domaćina, KUD-a Zora, nastupaju KUD Sv. Luka Ždrelac, KUD Dangubice Kuretovo, KUD Bezdan Pirovac, KUD Sv. Donat Zadar, KUD Dubrava Dubrava kod Šibenika, KUD Krenica Gala kod Sinja, te KUD Branimir Nin.

TISNO Subota u Tisnom donosi nešto posve drugačije – RatCat i promo party za Nox Festival 2019 u Loca Villi.

– Resident Loca Ville DJ Chuby domaćin je promo partya za Nox Festival 2019 na kojem nastupa s brojnim DJ-ima iz cijeloga svijeta među kojima su Juan Atkins, Red Axes, Kenny Larkin, Petar Dundov, Terr i brojni drugi! Svratite n subotu na kupanje, piće i masu dobre glazbe 🙂 Vidimo se na podiju – pozivaju RatCat i Loca Villa.

PIROVAC Druga večer pirovačkog Gastro weekenda donosi vatromet delicija u aranžmanu najboljih ovdašnjih kuhara. Pirovački restorani prezentirat će u centru svoje specijalitete, a degustirat će se vino i ostali proizvodi lokalnih proizvođača. – Ne propustite priliku doći i isprobati ugostiteljsku ponudu naše destinacije! – pozivaju iz Turističke zajednice Općine Pirovac.

Sve smo bliže Gastro vikendu! Predstavljamo sudionike – ugostitelje, maslinare i vinare 🍷 🍢 🥘 🥗
U subotu 29.6. dođite probati njihove specijalitete… 😋 😋
Vidimo se!!

Objavljuje Pirovac Tourist BoardSrijeda, 26. lipnja 2019.

MURTER U Murteru na Rudini u 21.30 počinje najavljen je koncert Lidije Graovac – Lili Gee i Mira Odaka s bendom.  Ili benda s Mirom Odakom i Lili Gee. Svejedno. Šibensko-zagrebačke glazbenike itekako dobro pozna cijeli otok. Ovdje sviraju desetljećima i nikada nisu razočarali.

 

SUBOTNJI KONCERT LILI GEE NA TRGU RUDINA

Lidija Graovac- Lili Gee, nekima je poznatija kao Miss Red Hunter, petnaestak je godina nastupala kao vokal s grupom Soul Fingers na mnogobrojnim koncertima i festivalima diljem Europe te objavila album „No Fingers Like Soul Fingers“.

Suradnja sa šibenskim glazbenikom na zagrebačkoj adresi, Mirom Odakom odvija se paralelno s njenom samostalnom glazbenom karijerom, a Miro je i autor njenog novog hita “Tražila sam te pod zvijezdama”, a spot koji je nedavno objavljen, sniman je na najljepšim šibenskim lokacijama, u produkciji snimatelja Željka Petreša.

Koncert počinje u 21:30h, na Trgu Rudina.

Objavljuje Murtersko lito / Murter Summer Events u Četvrtak, 27. lipnja 2019.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here