PIROVAC “Gastro weekend” pokazao gdje se najbolje jede

0
2864
Pirovački gosti sada znaju kakvo jelo mogu naći u kojem restoranu/konobi (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Pirovački chefovi ni po čemu ne zaostaju za kolegama u razvikanijim turističkim mekama – pokazala je to druga večer “Gastro weekenda” koja je sinoć u centru okupila najbolju ponudu ovdašnjih restorana i konoba.

Pirovac ima sve kvalitetniju i raznovrsniju gastronomsku ponudu, a Turistička zajednica je kroz manifestaciju “Gastro weekend” izvlači iz anonimnosti. Ovdašnji chefovi ukrstili su kuhače i predstavili se na velikom štandu, koji je s tri strane okružio pozornicu u centru na kojoj je uz gitaru pjevao Antonio Perina. Najbolje što imaju i znaju pokazali su Konoba “Ardura”, Konoba “Vesela”, Konoba “Nono”, Buffet “Đardin”, Restoran i pizzeria “Spalladium”, Restoran “Wind rose”, Restoran “Stara riva”, Restoran “Štikadenta”, Pizzeria “Barezze”, Vina Livaić, Vinar Živko Begić i Udruga maslinara i uljara “Uljanica”.

Gastro weekend (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Kako se moglo vidjeti, gastronomska ponuda Pirovca sve je šira. Nastoji sačuvati izvornost jela i namirnica, a u obradi, serviranju i prezentaciji prati svjetske trendove. Štandove je obišlo nebrojeno mnoštvo vrlo zainteresirnih turista. Ovakva prilika za upoznati restorane se ne propušta, jer se prema preporuci, internetskoj stranici, reklami ili tabli pred ulazom u konobu ili restoran ne može uvijek točno procijeniti isplati li se sjesti i naručiti jelo.

Evo i fotogalerije:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here