VEČERAS Za Božić i Novu godinu KUU “Bezdan” Pirovcu poklanja premijeru komedije “Cvitine muke”

0
595

U organizaciji Kulurno-umjetničke udruge “Bezdan” u pirovačkoj kino dvorani večeras s početkom u 19 sati odvija se božićno novogodišnji koncert na kojem, uz pirovačku folklornu skupinu, nastupaju Osnovna škola “Pirovac” i Pučki pjevači župe Gospe od Karmela.

U programu ovogodišnjeg božićno-novogodišnjeg koncerta bit će premijerno izvedena i kazališna predstava “CVITINE MUKE”, koju Dramska sekcija “Bezdana” najavljuje kao spoj komedije karaktera i komedije situacije.

U vrlo kratkoj i šturoj najavi navodi se tek da je središnji lik stara pirovačka divojka Cvita, koja traži odgovore na važna životna pitanja. – Kako će to proći i hoće li sve ići glatko, pogledajte u predstavi – stoji u pozivu pirovačke dramske skupine, iz čije se tajnovitosti se da iščitati da bi se u likovima i radnji predstave mogli prepoznati mnogi Pirovčani. Očekuje se stoga da bi na premijeri originalne pirovačke komedije sva sjedala u dvorani mogla biti zauzeta barem i samog prije početka predstave.

-Pozivamo Vas da zajedno sa našim gostima podijelite blagdanski duh i doživite božićnu priču – stoji u pozivu “Bezdana”.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here