KARATE Lili Klarin je bila uvjerljivo najbolja i u Poljskoj!!!

0
1730

Članovi karate škole ”Tisno” Lili Klarin i Noah Križanović Mimica  nastupili su proteklog vikenda na 17.”Polish Openu”, gdje su u jakoj konkurenciji od 2552 natjecatelja iz 225 klubova i 31 države ostvarili vrhunski rezultat.

U dvorani Arena u gradu Bijelsko Biala (Poljska) okupili su se svi oni oni koji žele više u karate sportu, javljaju iz Karate škole “Tisno”. Nakon velikog turnira i uspjeha na Croatia Openu natjecatelji iz Tisnog su otišli korak dalje i pokazali najbolje od sebe u izuzetno jakoj konkurenciji Polish Opena.

Lili Klarin je do zlata prošla kroz četiri borbe sa samo jednim izgubljenim bodom – 1: 0  ( Poljska), 8 : 1 (Poljska), 3 : 0 (Ukrajina), 4 : 0 (Ukrajina).

-Neopisivo smo ponosni na Lili Klarin  koja  je  pokazala da  u njenom godištu itekako kompetentna, ne samo u Hrvatskoj već i na najvećim turnirima u Europi. Također smo itekako ponosni na nastup našeg Noaha Križanović Mimice koji u teškoj konkurenciji od 52 natjecatelja nije uspio pronaći put do postolja te je, nažalost, u drugom kolu kod vodstva zaustavljen u zadnjoj stotinki borbe. Njegov rad nam nije upitan s obzirom na prijašnje rezultate, a ovo će mu biti samo dodatna motivacija da napreduje još više, bravo Noah – javljaju iz Karate škole “Tisno”, gdje Polish Open smatraju lijepom uvertirom za državno prvenstvo koje koje će ih čeka za dva tjedna.

Noah i Lili

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here