FOTO Jasna Zlokić u Tisnom – Oluja proslavljena usprkos oluji

0
2748
Foto TZ Općine Tisno/Igor Turčinov Stijić
Na Rudini su lake note umalo povele i kolo (Foto TZ Općine Tisno/Igor Turčinov Stijić)

Usprkos jako lošoj vremenskoj prognozi, koncert Jasne Zlokić na tišnjanskoj Rudini je održan, čime je uspješno započeo službeni program obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja što su ga najavili Općina Tisno i TZ Općine Tisno.

Zbog loše vremenske prognoze je otkazan koncert Diktatora koji je bio najavljen sinoć na Murter music streetu, Betinjani se nisu usudili ići sa zakazanom klapskom promenadom, kao ni Pirovčani sa svečanim koncertom Puhačkog orkestra Pirovac kojim su planirali započeti proslavu velikog praznika.

Foto: TZ Općine Tisno/Igor Turčinov Stijić

Vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda nije, međutim, pokolebala proslavu u Tisnom. Ona je skitnica i jedini je drug. Ona je Jasna Zlokić. S njom nema straha. Nisu ga imali ni organizatori koncerta. Proslava Oluje u Tisnom uspješno krenula kako je i najavljeno, usprkos vjetru koji je snažno puhao i ususret kiši i oluji. Zvijezda estradnog neba Hrvatske i bivše Jugoslavije zasjala je na Rudini u punom sjaju.  Počela je pjevati još kao sedmogodišnja djevojčica i lani je slavila čak šest desetljeća na sceni. “Više volim vjetar nego mirnu luku”, pjevala je, a jugo je u pjevanju nije ometalo. Bolero, bend čiji je nastup bio najavljen za 23 sata, nije imao takve sreće. U to vrijeme već je počeo potop.

Objavljuje Rudinapress u Petak, 4. kolovoza 2023.

Organizatori su se konačno odvažili i za komunikacijski iskorak – koncert dive lakih nota je ovjekovječen i fotogalerija autora Igora Turčinova Stijića je objavljena na društvenim mrežama.

 

Sretan Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan Hrvatskih branitelja uz fotogaleriju sa jučerašnjeg koncerta za pamćenje gđe Jasne Zlokić.

Objavljuje Visit TisnoSubota, 5. kolovoza 2023.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here