Mladi Jezeranin Marin Ukas osvojio tri medalje Kickboxing kupa dr. Ante Starčević

0
2297
Marin Ukas u Gospiću (Foto: Taekwondo i Kickboxing klub HBD Vodice )

Na borilačkom spektaklu Kickboxing kup dr. Ante Starčević, koji je proteklog vikenda u Gospiću upriličen povodom 200. obljetnice rođenja Oca Domovine, drugo mjesto osvojio je Taekwondo i Kickboxing klub HBD Vodice, u čemu je velike zasluge imao 15-godišnji Marin Ukas iz Jezera.

Ova sportska manifestacija privukla je više stotina ljubitelja borilačkih sportova iz cijele regije te je pružila priliku mladim talentima da pokažu svoje vještine i istaknu se. Sedam natjecatelja iz  Taekwondo i Kickboxing kluba HBD Vodice  osvojili su sedam zlata, sedam srebra i dvije bronce te zauzeli visoko drugo mjesto u ukupnom poretku. Sam Marin Ukas osvojio je tri medalje:  zlato u kategoriji Point Fighting +69 kg, zlato u Light Contact +69 kg i srebro u kategoriji Kicklight +69 kg.

Marin je 2008. godište, a kickboxing trenira tek od rujna 2022. godine. Međutim, u sportu je od malena, godinama je trenirao nogomet u MNK Jezera i NK Vodice te se isticao već pri samom ulasku u Taekwondo i Kickboxing klub HBD Vodice. Osim talentu i uloženom trudu, uspjeh ima zahvaliti trenerima Antoniji Ivas i  Antoniju Ivasu, a svakako i roditeljima, bez čije velike podrške i zalaganja ne bi mogao tri puta tjedno iz Jezera ići u Vodice na trening.

27.05.2023 GOSPIĆ
Borilački spektakl kickboxing kup dr. Ante Starčević održan je proteklog vikenda u Gospiću povodom…

Objavljuje Taekwondo i Kickboxing klub HBD VodicePonedjeljak, 29. svibnja 2023.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here