TISNO Uvjerljiva pobjeda Jezerana u susretu sa Pločanima!

0
609
Slavlje u svlačionici (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Rezultatom 7 : 3 u Sporskoj dvorani Tisno MNK Jezara pobijedio je gostujuću ekipu Porto Tolera, čime su Jezerani osigurali ostanak u utrci za naslov prvaka te plasman u jedinstvenu Drugu ligu, koja kreće od sljedeće sezone.

Na samom početku utakmice, već u drugoj minuti, Pločani su poveli pogotkom Arara, ali vodstvo je kratko trajalo. Samo šest minuta kasnije stiglo je izjednačenje, da bi u 16. minuti Jezerani prešli u vodstvo i zadržali ga do samog kraja. Utakmicu je sa tribina pratio priličan broj navijača te su Čvrdak Boys dali značajan doprinos izvrsnom rezultatu.

 

Čvrdak Boys slave pobjedu u Tisnom – MNK Jezera – Porto Tolero 7:3

Objavljuje Rudinapress u Subota, 18. ožujka 2023.

– Mnogo je faktora koji su odredili ishod ove utakmice. U ovom trenutku tek bih zahvalio svima koji su sudjelovali. Iza ovog rezultata stoji dugogodišnji timski rad, veliko zalaganje, trud, odricanje, velika ljubav, želja i upornost generacija. Pobjeda pripada igračima i klubu, ali i čitavoj zajednici koja ga snažno podupire. Zahvaljujući našim vjernim navijačima imali smo izvrsnu atmosferu u dvorani tijekom cijele utakmice, što je svakako utjecalo na motivaciju naših igrača i u konačnici na rezultat – rekao nam je predsjednik MNK Jezera Vjeko Klarin Koban.

Sljedeća utakmica je već sljedeće subote, kada će se u Sportskoj dvorani Tisno MNK Jezera ogledati sa Splićanima iz MNK Bačvice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here