Likovna umjetnica Andrea Mintaković na TV-u pojasnila kako se voli Tisno

0
1198

Rad likovne umjetnice i vrijedne volonterke Narodne knjižnice i čitaonice Tisno sve zapaženiji je i izvan Tisnog i otoka Murtera – Andrea Mintaković jutros je bila gošća novinarke Lucije Cvitan i emisije “Pomalo” na Diadora TV-u.

Vrijedna Tišnjanka volontira već dugi niz godina u Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno, vodi likovne radionice za djecu i odrasle, a značajna je njena uloga i u mnogim drugim projektima knjižnice.  Dobitnica je Priznanja  Općine Tisno za nesebičan društveni rad s djecom i umirovljenicima (POVEZNICA). Svoj likovni rad prvi puta je javnosti predstavila 2016. godine samostalnom izložbom “More je život” (POVEZNICA) u atriju palače Katunarić, da bi nakon toga imala još dvije zapažene izložbe – “Šareni svijet” i “U potrazi za bojama”.

#vjesalicazakljuceve #schlüsselaufhänger #Schlüssel #ribaribigrizerep 🐋🐳🦈🐡🐠🐟🐬 @ Apartmani Mintaković

Objavljuje Hand made By Andrea MintakovićSrijeda, 22. srpnja 2020.

Oni koji ne idu u knjižnicu i posjećuju izložbe s Andreinim radom mogu se upoznati preko njene FB stranice Hand made By Andrea Mintaković. Zahvaljujući Luciji Cvitan iz emisije “Pomalo” Andreu Mintakvović i njen rad upoznali su i gledatelji Diadore TV.

Evo priloga: 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here