SREBRNI JUBILEJ MNK JEZERA Ne propustite svečanu akademiju u Baganelovici

0
759
Ilustracija - s proslave povijesnog naslova prvaka 2. hrvatske malonogometne lige Jug (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Obilježavanje velikog malonogometnog jubileja nastavlja se svečanom akademijom MNK Jezera koja će večeras (srijeda, 18. siječnja) s početkom u 19 sati biti upriličena u Baganelovici.

Uz igrače, upravu i Chvrdak Boyse, sadašnje i veterane, u jezerskom kulturno-pastoralnom centru okupit će se i volonteri, sponzori, predstavnici nogometnog saveza, lokalnih vlasti i ostali koji su MNK Jezera pratili na putu u legendu koji traje već četvrt stoljeća. U najveće trenutke jezerskog malog nogometa vratit će se uz pomoć izložbe trofeja, slika i novinskih članaka te projekcija arhivskog video materijala.

S proslave povijesnog rezultata (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Uz uporan i samozatajan rad svih članova kluba, uz bezuvjetnu potporu navijača i cijele lokalne zajednice, tijekom svih ovih godina ovaj mali klub ostvaruje najveće rezultate, a osim u sportu, ujedno zauzima sve značajniju ulogu i na ostalim područjima društvenog života mjesta.

Uz podsjećanje na najslavnije trenutke i najveće ostvarene rezultate u 25-godišnjoj povijesti, svečani skup u Baganelovici pokušat će među mnoštvom sudionika izdvojiti one najzaslužnije. Njima će biti uručena priznanja, zahvalnice i nagrade.

Ilustracija – bakljada u Petrovom vrtu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Nogometni savez Šibensko-kninske županije će predstavljati predsjednik Stipe Grubišić i tajnik Hrvoje Kulušić, a lokalnu vlast načelnik Općine Tisno Kristijan Jareb i predsjednik Općinskog vijeća Nikša Pirjak. Sve one čiji se dolazak očekuje ili samo priželjkuje teško je imenovati i svakog ponaosob pozvati i najaviti. Zato MNK Jezera poziva sve koji vole i žive nogomet i Jezera da dođu u na svečanost u Baganelovicu. Potrebni su klubu kako bi svojim sudjelovanjem u rekonstrukciji dionica ovog puta uspjeha još jednom osvjedočili zajedništvo i slogu Jezerana, jednako važnih za nastavak puta. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here