MURTER TRAIL Zimska otočna trail liga starta u subotu sa Rudine

0
306

Murter je i ove godine domaćin utrke prvog kola Zimske otočne trail lige – trči se u subotu, 21. siječnja u organizaciji Atletskog kluba ‘Okit” iz Vodica, Općine Murter- Kornati i TZO Murter- Kornati.

Natjecatelji će trčati u tri kategorije – Dječjoj, koja je duga 5 km sa 200 metara uspona i spusta, Kratkoj – dužine 15 km sa 500 metara uspona i spusta te Dugoj dužine 28 km sa 1000 metara uspona i spusta. Startnine, koja iznosi 150 kuna, oslobođena su djeca do 16 godina.

– Start utrke u subotu bit će u 10.30 sati s Rudine za sve kategorije, a cijenu startnine su uključeni organizacija utrke, majica sa logom utrke, topli obrok te okrjepa duž staza – poručili su organizatori.

Otočna trail liga kroz nekoliko kola održat će se i na Prviću, Zlarinu, Kapriju, Tribunju, Žirju, Kornatima i okolici. Liga se održava tijekom cijele godine, ali na dva dijela, u zimskim mjesecima i onima nakon ljeta.

Za sudjelovanje u subotnjem Murter Trailu do sada je prijavljeno 133 natjecatelja u sve tri kategorije, a prijave su i dalje otvorene na www.stotinka.hr.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here