NOĆ LUĐA OD NAJLUĐE “Postrojba svjetla” poziva na doček Stare godine

0
754

U Tisnom su se ozbiljno pozabavili manjkom zabavnih i glazbenih programa te ostalih društvenih, obrazovnih, kulturnih i vjerskih sadržaja koji u razdoblju između Božića i Nove godine tradicionalno pogađa ovo selo: U petak organiziraju doček Stare godine.

– Pozivamo vas na prvi tradicionalni božićno-novogodišnji-uskršnje-prvomajski DOČEK STARE GODINE, u petak 30.12.2022. u atriju palače Katunarić (u dvoru o’ glazbe) – stoji u najavi događaja što ga organizatori – Čuvari Božjega Greba u suradnji s KUD-om Hartić – opisuju kao “najljepši i sadržajem najbogatiji adventsko-blagdanski event u svemiru a i šire”.
– Program započinjemo prigodnom radionicom izrade novogodišnjih ukrasa za najmlađe u 18h. Potom slijedi nastup puhačkog orkestra KUD-a Hartić. Za daljnje pumpanje atmosfere zadužen će biti lokalni bend “18trio” koji će premijerno samo za vas izvoditi obrade Božićnih i Uskršnjih hitova. Bit će ića, pića i vrhunske zabave. Dođite, pridružite nam se u slavlju te barem na jednu noć osjetite kako je to biti dio postrojbe svjetla, God Soldiers Special Forces! – stoji u pozivu.

Čuvari Tisno: “Dragi svi!
Pozivamo vas na prvi tradicionalni božićno-novogodišnji-uskršnje-prvomajski DOČEK STARE…

Objavljuje KUD Hartić TisnoSrijeda, 28. prosinca 2022.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here