BETINA “Pumpurela” i “Vala” pobjednici su malonogometnog turnira “Regule Pegule”

0
1382
Finale turnira Regule Pegule na umjetnoj travi Trga na moru (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Ekipa “Pumpurela” (Nikola Burtina, Jere Pavić, Bufi, Kuvar i Roko Šikić) pobjednici su ovogodišnjeg malonogometnog turnira Regule Pegule koji je u četvrtak i petak u središtu Betine okupio čak 12 muških i šest ženskih ekipa.

“Pumpurela” se u finalu Regula Pegula ogledala s jednako kvalitetnom ekipom “Bilave” (Leo Muzo, Jakov Bilić, Ćiri, Andrija Bilić, Moš i Pićo) te su nakon izjednačenog rezultata (4:4) pobjednika turnira odlučili penali.

Pumpurela je u finalu penalima pobijedila Bilave (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

U finalu ženskog dijela turnira ekipa “Vala” (Ivanica Bilić, Mare Juroš, Sanja Jakas i Paula Burtina) rezultatom 2:1 pobijedila je ekipu “Plaža” (Vana Balin, Martina Malizija, Valentina Markovska i Irena Burtina). Finale malonogometnog turnira Regule Pegule na Trgu na moru pratila je nikad brojnija publika. Za to zasluge pripadaju, koliko kvaliteti i broju nastupajućih malonogometnih ekipa, toliko i lijepom vremenu te betinskom Adventskom sajmu koji se tu istovremeno odvijao. Štandove su imali MNK Kalafat, Dječji vrtić “Školjkica”, KUD “Zora”, Udruga “Betinska gajeta 1740”, Muzej betinske drvene brodogradnje, Turistička zajednica mjesta Betina, Kuća kruva i konoba Kanata. Sudionici sajma i turnira zajedno s brojnim posjetiteljima i navijačima zajedničkim snagama upriličili su blagdansku večer za pamćenje.

Djelić atmosfere zabilježili smo u fotogaleriji: 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here