“Hospitality on the beach” se vraća iz Albanije – festival više u The Gardenu

0
1684

Sezona festivala elektonske glazbe u Tisnom će 2023. godine će biti tjedan dulja nego ove – festival “Hospitality on the beach” vraća se u The Garden Resort, gdje je 2018. godine i nastao, kao prvi prekomorski izlet britanskog drum & bass klupskog brenda ‘Hospitality’.

Festivali elektronske glazbe u The Garden Resortu ili Hostinu, odmaralištu INA-e u Rastovcu u Tisnom, te diskoteci Barbarellas na Prosici i dalje su okosnica ovdašnjeg turizma. Od 2012. godine, kada je The Garden iz Petrčana preselio u Tisno, tih 20-ak tisuća mladih gostiju bolje platežne moći, uglavnom Britanaca, su klijentela prema kojoj su ponudu i cijene prilagodili iznajmljivači smještaja, kafići, restorani, trgovine.., a znatan dio ugostitelja i ostalih poduzetnika, poput taksista, u svom poslu ravna se isključivo prema The Gardenu.

Zato je vijest o povratku festivala “Hospitality on the beach”, koji je lani upriličen u Dermiju u Albaniji,  izuzetno važna i znači da turistička sezona u Tisnom počinje tjedan dana ranije. Prema rasporedu sa stranica The Garden Croatia (POVEZNICA), “Hospitalitiy on the beach” otvara sezonu 4. srpnja, a Love International, nasljednik The Garden Festivala, slijedi već 12. srpnja, zatim Suncebeat 20. srpnja, 27. srpnja Outlook Origins te 3. kolovoza Defected, nakon čijeg završetka su dva tjedna pauze. Sezonu završavaju Dekmantel Selectors (24. – 28. 8.) i Dimensions (31. 8. – 4. 9.).

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here