Joško Reškov iz “Kamenjarke” prvak je Hrvatske u gađanju vepra u trku

0
1571
Joško Reškov na proglašenju pobjednika (Foto: LD Kamenjarka)

Među više od 120 sudionika 27. Državnog prvenstva Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu u strelištu u Bzenici pokraj Pleternice proteklog vikenda s velikim uspjehom nastupila su i dva člana Lovačkog društva Kamenjarka.

Svaku županiju na državnom prvenstvu su predstavljala šestorica lovaca, a među šestoricom izabranih strijelaca Lovačkog saveza Šibensko-kninske županije našli su se Joško Reškov i Marko Klisović iz našeg LD Kamenjarka.

U revijalnom natjecanju u gađanju mete vepra u trku sudjelovalo je 80 lovaca – prvoplasirani je bio Joško Reškov. Drugo i treće mjesto osvojili su Ivan Minarik i Josip Milković, članovi Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije.

Ekipa Lovačkog saveza Šibensko-kninske županije s kojom su nastupali Reškov i Klisović među 21 prijavljenom ekipom u zbirnom je poretku osvojila izvrsno 7. mjesto, s tim joj je do medalje falilo samo osam bodova.

– Već punih osam godina među šestoricom najboljih strijelaca Lovačkog saveza Šibensko-kninske županije Kamenjarka daje čak dvojicu. Redovito postižu zapažen uspjeh i dobar plasman, a evo konačno i trofeja – komentirao je uspjeh svojih lovaca na državnom prvenstvu predsjednik Kamenjarke Neven Krnić.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here