VEČERAS Humanitarni koncert za završetak obnove doma petrinjske obitelji Knezić

0
322

Marko Bašić Bačvar i Općina Murter-Kornati večeras organiziraju humanitarni koncert za dovršetak izgradnje i uređenja kuće obitelji Knezić iz Petrinje.  S početkom u 20 sati u škveru na Lukama nastupaju Trio gušt, Klapa Sebenico i Ansambl Dalmatino.

Inicijativi Općine Murter-Kornati i Marka Bašića, stoji u pozivu što ga je medijima poslala TZ općine Murter-Kornatu, pridružili su se svi, Murtela, Turistička zajednica, Udruga Latinsko idro, Trgovački centar Bure, Iločki podrumi, Zagora promet, Platforma 22, ‘Školjke Kalabrić’ te murterski ugostitelji i poduzetnici.

Kako bi zaokružili ovu veliku akciju pomoći obitelji čija je kuća stradala u potresu, za simboličnih 30 kuna, kod Marka Bašića-Bačvara zabavljat će nas Trio gušt, Klapa Sebenico i Ansambl Dalmatino, a uz donaciju Platforme 22 i ‘Školjke Kalabrić’ osigurana je i večera.

– Pozivamo sve ljude dobre volje na vrhunsku zabavu u neobičnom i zanimljivom ambijentu da se pridruže ovoj humanitarnoj inicijativi kako bi nastavili pomagati onima kojima je pomoć trenutno nužno potrebna – stoji u pozivu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here