DAN POBJEDE Antologija hrvatskog Rock & Rolla Tisnom i Čarobni mjuzikl u Betini

0
869

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja Općina Tisno obilježava i slavi danas i sutra u Tisnom, u Jezerima i u Betini.

Tradicionalni svečani koncert Puhačkog orkestra KUD-a Hartić povodom ovog praznika pod nazivom Antologija hrvatskog Rock & Rolla održat će se večeras s početkom u 22 sata na Rudini U Tisnom. Na repertoaru tišnjanskh glazbara večeras su uspješnice Grupe Mi, Robota, Delfina, Grupe 22, Crvenih Koralja, Indexa, Josipe Lisac, Bijelog Dugmeta, Parnog Valjka, Time, Prljavog Kazališta, Azre, Haustora, Filma i Đavola. Puhački orkestar KUD-a Hartić ovaj koncert izvode pojačani nekolicinom profesionalnih glazbenika.
U sklopu proslave ovog državnog praznika u Betini na Trgu na moru večeras s početkom u 21 sat na rasporedu je Čarobni mjuzikl Nere Gojanović, Đanija Stipaničeva i Gordane Pavić.

U crkvi Gospe od Gradine u petak 5. kolovoza u 9 sati  najavljena je misa za branitelje te će na mjesnom groblju Gospe od Gradine u 10 sati biti položeni vijenci i zapaljene svijeće.

U Jezerima će u petak u 10.45 na mjesnom groblju Gospe od zdravlja biti položeni vijenci, a u crkvi Gospe od zdravlja je u 11 sati je misa za branitelje.

U petak će u Tisnom pred spomen križem kod crkve Sv. Duha biti položeni vijenci, a u crkvi je u 19.30 sati misa za branitelje.

U sklopu obilježavanja ovog praznika u petak s početkom u 21 sat u Jezerima na Trgu Jezerana upriličit će koncert klape Bunari, dok u Tisnom na Rudini s početkom u 21.30 nastupa Ozon Band.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here