VEČERAS Ippio Payo, klapa Levera, Cabaret Band, predstava, izložba, predavanje…

0
385

Ako planove za večeras nije pokvario nestanak struje, imamo prilično bogatu i zanimljivu najavu:

JEZERA U 21h na Trgu Jezerana održat će se kazališna predstava dramskih amatera Udruge umirovljenika iz Šibenika “Za dolore i magarca”.

TISNO U atriju palače Katunarić u 20.30 imamo Otvorenje izložbe Roberte Klein i večer poezije.

U 21.30 sati, također u atriju palače Katunarić, imamo koncert Ippio Payo i Martin Lehman. Za manje upućene,  Ippio Payo je alter ego tišnjanskog glazbenog umjetnika multinstrumentalista s njemačkom adresom Josipa Pavlova Bajoke koji večeras nastupa u pratnji minhenskog trubača Martina Lehmana.

Na tišnjanskoj Rudini u 21.30 imamo Tisno Happy Street – koncert CABARET BAND (studio 54).

MURTER Ulicom Luke u 20 sati kreće promenada klape Levera. U isto vrijeme na adresi Luke 34 počinje zabavno-edukativna radionica Druženje sa galebom Markom.

BETINA Ispred Muzeja betinske drvene brodogradnje večeras  Alen Petani održati “Predavanje o vrstama školjaka u našem akvatoriju”. Riječ je o profesionalnom roniocu i vlasniku jedne od najvećih malakoloških zbirki koji je sudjelovao u mnogim istraživanjima vezanim za ova morska stvorenja, a surađuje i s Prirodoslovnim odjelom Narodnog muzeja Zadar. Uz suradnike Đanija Iglića, Jakova Prkića i Lea Lanča, autor je knjige o jadranskim puževima stražnjoškržnjacima – “Stražnjokržnjaci Jadranskog mora – Slikovni opis i popis hrvatskih vrsta”.
Radujemo

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here