TISNO Oduševljenje na “Večeri talijanske canzone i evergreena” kod sv. Roka

0
796
Vlado Garić, Nera Gojanović i Gordana Pavić sinoć kod sv. Roka (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Trg kod sv. Roka bio je premali za sve koji su htjeli pratiti “Večer talijanske canzone i evergreena” koju su sinoć priredile mezzosopranistica Nera Gojanović i pijanistica Gordana Pavić, zajedno s jednim od najpoznatijih hrvatskih tenora, Vladom Garićem.

Nera Gojanović je još jednom izrazila oduševljenje predivnim ambijentom i publikom kod sv. Roka, s kojom se, kazala je, osjeća kao na “obiteljskom okupljanju”. Za tri godine koje su prošle od njihovog posljednjeg nastupa na ovom mjestu rekla je da su bile preduge, što je potvrdila i publika svojim reakcijama tijekom cijele večeri.

Publika je bila oduševljena (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Repertoar koji su izveli bio je prilično širok, od pregršta najpoznatijih talijanskih belcanto canzona poput Parla mi d’amore Mariu, Santa Lucia, Caruso, Chitara Romana itd,  do hrvatskih bezvremenskih hitova kao što du Cvijet čežnje, Hvala ti srce, Samo jednom se ljubi i predivnih dueta kao što su Con te partiro ili Amigos para siempre. Čuo se i čitav niz domaćih i stranih pjesama u klavirskoj interpretaciji, poput brojeva iz kultnog filma Kum, Mambo kings ili Runjićeva Ključ života. Vrhunac “Večeri talijanske canzone i evergreena” na Trgu kod sv. Roka bio je “Sole mio” kojim je uigrani pjevački dvojac i zaključio koncert.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here