MURTER Stotinu natjecatelja na 6. Međunarodnom turniru u badmintonu

0
474

U subotu 25. lipnja s početkom u osam sati u Sportskoj dvorani OŠ “Murterski škoji”  održat će se Međunarodni turnir u badmintonu.

Međunarodni sportski događaj u organizaciji slovenskog Badminton kluba Pišece i njegovog predsjednika Tadeja Škofa uz potporu Općine i Turističke zajednice Murter-Kornati u Murteru se odvija već šesti put.  Sada već tradicionalni turnir okuplja klubove iz cijele regije, pa će se tako u Murteru natjecati igrači iz Sarajeva, Širokog brijega, Brača, Splita, Zadra, Dubrovnika, Rijeke, Zagreba, Varaždina, Ljubljane, Celja, Pišeca, Brežica, Izole, Mengša, Rogaške slatine, Maribora, Lendave i Graza. Očekuje se stotinu natjecatelja.

Nakon turnira će, tradicionalno, ispred sportske dvorane biti priređen piknik na otvorenom, a navečer će na Rudini, nakon proglašenja pobjednika i dodjele nagrada, biti upriličen koncert  Ivice Sikirića Ice.
Kroz ovaj međunarodni turnir Murter se ove godine uključuje i u humanitarni projekt ‘Kolesarim za naše otroke’ Badminton kluba Pišece. Naime, u četvrtak u četiri sata ujutro ekipa biciklista će iz Brežica krenuli su prema Murteru. Taj put dug 380 kilometara večeras će ‘zaokružiti’ zabavom u Beer baru Kantun, gdje u 21 sat nastupa grupa Feniks.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here