Tišnjanski karataši Lili Klarin i Tome Olivari na Krku izborili zlato i srebro

0
341
Tome Olivari i Lili Klarin sa svojim trenerom Dariom Karanom (Foto: KŠ Tisno)

Karate škola Tisno zatvorila je ovu natjecateljsku polusezonu nastupom na  14. Krk Kupu 2022. gdje su se među 632 natjecatelja za medalje borili Lili Klarin, Tome Olivari i Vita Vulin.

Lili Klarin ponovo je na vrhu pobjedničkog postolja sa zlatom oko vrata. U 20-ak mečeva u 6 mjeseci natjecanja Lili ima samo jedan poraz. Takav rezultat na početku natjecateljske karijere veseli i njene trenere koji se nadaju da će istim ritmom nastaviti i u drugom dijelu sezone
Tome Olivari, koji u dvorani nosi nadimak Bruce Lee, nakon tri borbe na svom drugom međunarodnom turniru odradio je upečatljiv nastup te izborio srebrenu medalju. Treneri u izvješću s  natjecanja kažu da je medalju sam predvidio i najavio prije nego su uopće krenuli na put za Krk.
Viti Vulin je ovo bio prvi nastup na međunarodnom turniru. Nakon dvije borbe se nažalost kući vratila bez odličja, no njeni treneri iz Karate škole Tisno su sigurni da je nešto naučila iz ovih poraza te vjeruju u njen daljnji napredak i buduće uspjehe.

Članovi Karate škole Tisno će i prije nastavka natjecanja imati priliku pokazati što znaju i mogu, jer ih očekuje polaganje za viši pojas.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here