5. Biciklijada “Od vale do vale”

0
851

 Nakon dvije godine pauze danas u 16.30 s Trga Jezerana starta 5. biciklijada “Od vale do vale”, s rutom dugom 21 kilometar – preko šetnice kroz Tisno, preko Lovišća i Plitke vale do Betine i natrag.

Prijave sudionika počinju od 14:30 na Trgu Jezerana u Jezerima, gdje je za sve posjetitelje osiguran besplatan obilazak Zavičajne zbirke u crkvici Sv Ivana Jezera. Program počinje u 15:00 utrkom djece do 16 godina u dvije kategorije, a biciklijada starta u 16:30 sati.   U Betini je predviđeno osvježenje i pauza uz besplatan posjet Muzeju betinske drvene brodogradnje. Na povratku u Jezera bicikliste na Trgu Jezerana čeka ručak i zabava uz DJ Lucasa. Najmlađi će odmjeriti snage na dječjem poligonu spretnosti, a odrasli se jačati u disciplini “potezanje konopa” i “trka sa ribarskim kašetama”.

Biciklijada se održava uz potporu TZ Jezera, Općine Tisno, TZ Betina, Muzeja betinske drvene brodogradnje i agencije Bisage Jezera. Uplata prilikom prijave od 20,00 kuna i donacije biciklista idu za liječenje mladog nogometaša MNK Jezera Matea Matoševića.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here