Finale proslave 100. obljetnice DAM-a

0
892
Sinoć je u kino sali Žut održana pretpremijera predstave "Na rivi" (Foto: FB Toni Turčinov)

Svečana sjednica Udruge DAM i pretpremijera predstave NA RIVI sinoć su označili ulazak u finale 100. obljetnice dramskih amatera, no do samog kraja velikog jubileja Murterini imaju još štošta pokazati.

Subotnje jutro bilo je namijenjeno djeci, za koju su na tarasi Studenca odgojiteljice Jelena Turčinov, Ane Donđivić i Ana Vodopija upriličile dječju lutkarsku radionicu, a u kinosali Žut je Udruga “Argonauta” održala predstavu za djecu “More je živo”.
Večeras u 20.30 sati u kinosali Žut je koncert Zorice Kondže. Karte se prodaju u Turističkoj zajednici ili na blagajni kino sali uoči koncerta, ako još nisu rasprodane.
Sutra u 10.00 sati na terasi Studenca učiteljice Matija Kapov, Lucija Banov Markov, Živana Stegić Ivas i Jasenka Pleslić nastavljaju sa dječjim lutkarskim radionicama.  U 20.30 na pijaci u selu održava se večer posvećena sjećanju na Iva Šikića Balara i Iva Juragu Nadova.
U ponedjeljak u 21.00 sat u kino sali Žut je premijera predstave NA RIVI. Ulaznice su u prodaju u Turističkoj zajednici, a uoči predstave na blagajni kino sale.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here