POZIV Sudjelujte u kreiranju strateških planova Murtera

0
481
S prezentacije u DC Jedro (Foto: Argonauta)

Udruga Argonauta u utorak je u Društvenom centru Jedro prezentirala prijedloge strateških planova za murterske javne prostore.

Riječ je o sadržajima do kojih Argonauta došla kroz sastanke s lokalnim dionicima te je s prezentacije pozvana javnost da sudjeluje u postupku njihovog konačnog definiranja, usvajanja i realizacije. Svi zainteresirani se pozivaju da daju komentare i prijedloge na vizije, misije, ciljeve i aktivnosti čija je provedba zamišljena na prostorima Raduča, Sokolane, Kino sale Žut, Amphorariuma, Colentuma i Društvenog centra Jedro.

– Uvažavajući komentare javnosti kreirat ćemo i finalne dokumente strateških planova za svaki od prostora. Prijedlozi strateških planova postavljeni su u Društvenom centru Jedro u obliku plakata, a pored svakog plakata rezervirano je i mjesto za komentare. Stoga, pozivamo i ostalu zainteresiranu javnost da do 4. svibnja (u vremenu od 8.00 do 15.00h) navrati u naš Društveni centar i doprinese stvaranju finalnih dokumenta svojim komentarom i prijedlozima – stoji u pozivu Argonaute.


Također, dokumenti prijedloga strateških planova za svaki od prostora i njihov grafički prikaz u obliku plakata objavljeni su na web stranici www.jedro.eu i na društvenim mrežama Društvenog centra Jedro i Općine Murter-Kornati pa su svi zainteresirani pozvani da komentare dostave u inbox ili na mail jedro@argonauta.hr do 26. svibnja 2022.


Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here