KLAPE NA ŠKVERU Murter u subotu pjeva za Ukrajinu

0
1237

Pod nazivom „Klape na škveru“ u subotu 30. travnja 2022. s početkom u 16 sati u Marini Vinici u Murteru održat će se humanitarni koncert za pomoć Ukrajini.

Koncert organizira murterski ribar i kalafat Marko Bašić Bačvar, vlasnik tvrtke Marina Vinici d.o.o., uz podršku Općine Murter–Kornati, Komunalnog poduzeća “Murtela”, Turističke zajednice, lokalnih udruga, ugostitelja i poduzetnika…

U 16 sati će ga otvoriti dječji Mandolinski orkestrar Tribunj, a tijekom popodneva i večeri nastupaju klape Trogir, Drniš, Skradinski buk, Murter, Biograjke, Ansambl Dalmatino, Trio Bagatin, Oliver Jakovčev i ostali.

– Pozivamo sve ljude dobre volje na doživljaj autohtonog klapskog ugođaja u neobičnom i zanimljivom ambijentu da se pridruže ovoj humanitarnoj inicijativi kako bi nastavili pomagati onima kojima je pomoć trenutno nužno potrebna – stoji u pozivu Turističke zajednice Općine Murter-Kornati.

Ulaznica će se naplaćivati simboličnih 30 kuna, a u cijenu je uključena i večera – lovački gulaš, čičvarda i slane srdele.

– Ovo će biti prigoda da pokažemo tko smo, da ljudima u nevolji sa pjesmom poručimo da nisu sami – kaže Marko Bačvar.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here