JURJEVO Priznanja najzaslužnijim Pirovčankama i Pirovčanima

0
995
Zajednička fotografija svih dobitnika priznanja s predstavnicima Općine i Županije (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Na svečanoj akademiji koja je povodom blagdana sv. Jurja i Dana Općine danas održana u pirovačkoj kino dvorani priznanja Općine Pirovac uručena su pojedincima koji su svojim društvenim angažmanom zadužili mjesto.

Kako lani zbog epidemije Covida 19 nije bilo svečane dodjele, danas su uručena priznanja Općine Pirovac za 2020. i 2021. godinu. Plaketa Općine Pirovac pripala je Marini Čubrić, kako stoji u obrazloženju,  za doprinos u podizanju kvalitete usluge i gostoljubivosti djelatnika u turizmu i djelatnostima povezanima s turizmom. Goran Barić je ovo priznanje dobio za izraziti doprinos u glazbenom kulturnom stvaralaštvu, Miranda Paić za dugogodišnji značajan doprinos na području predškolskog odgoja i obrazovanja te Branko Čerkez za osobiti doprinos u razvoju društvenih odnosa i nesebičnu pomoć u unapređenju
pirovačkog vatrogastva.

Članica Karate kluba “Pirovac” Luca Baus najmlađa je dobitnica Plakete Općine Pirovac (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Priznanje Općine Pirovac za 2021. u obliku plakete uručena su Mariji Jadrić, za dugogodišnji angažman u njegovanju i očuvanju tradicijskog kulturnog stvaralaštva i narodnih običaja, Biserki Krpetić, za dugogodišnji predani rad i skrb za pacijente, Željku Galu, za predani dugogodišnji rad u kulturnom stvaralaštvu, Miši Muiću, za osobit doprinos i nesebičnu pomoć u unapređenju pirovačkog puhačkog orkestra te Luci Baus, za ostvarene uspješne rezultate u karate sportu.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here