POZIV Uključite se u radionice Mentalnog treninga

0
1524

Uz potporu Općine ovog vikenda u Tisnom će tim psihologa organizirati radionice mentalnog treninga namijenjene svima onima koji žele naučiti kako se nositi sa stresom i u potpunosti iskoristiti svoje potencijale.

Uz koronavirus, i mjere vezane uz prevenciju širenja pandemije promijenile
su svakodnevicu i životni stil pojedinaca, neovisno o dobi, i time postale ne
samo dodatan izvor stresa, već i prijetnja mentalnom zdravlju. Tim psihologa što ih je okupio bivši olimpijac s diplomom iz psihologije Igor Čerenšek svakodnevno radi s pojedincima svih dobi, sportašima i nesportašima, odnosno pojedincima različitih zanimanja, na grupnoj i individualnoj razini. Primarna područja djelovanja su u okvirima upravljanja emocijama, unaprjeđenja fokusa i održavanja motivacije, a kroz projekt “MT Forum – Mentalni Trening za sve” nastoje se približiti ljudima u sredinama gdje pojedincima na putu do uspjeha asistencija psihologa inače ne bi bila dostupna.

– Želimo polaznicima radionica pružiti znanje i predstaviti im konkretne alate koji će im pomoći da dostignu izvrsnost u školi, sportu i svakodnevnom životu – stoji u pozivu na radionice Mentalnog treninga koje se održavaju u subotu u prostoru KUD-a Hartić u Tisnom.

Polaznici su po dobnim skupinama podijeljeni u tri radionice. U prvoj su učenici četvrtog, petog i šestog razreda osnovne škole, u drugoj učenici sedmog
i osmog razreda osnovne te učenici od prvog do četvrtog razreda srednje
škole koji se ujedno bave sportom, a u trećoj odrasli. Sudjelovanje je za sve polaznike besplatno. Potrebno se samo prethodno najaviti – najmlađi u OŠ Vjekoslava Kaleba, a sudionici ostale dvije radionice na e mail dajana@mentalnitrening.hr.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here