FOTO U ponoć ugasili i feštu Velike Gospe u Jezerima

1
1210
Nakon bakljade i vatrometa svi su otišli doma (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Proslava blagdana Velike Gospe bila je i ostala najveća fešta u Jezerima. Uz Giuliana & Diktatore feštali su sinoć svi Jezerani, njihovi gosti i prijatelji iz susjednih mjesta, iz zemlje i svijeta.

Turistička zajednica mjesta Jezera uz pomoć MNK Jezera i Udruge Južnje strane uspjela je prirediti proslavu dostojnu Jezera. Uz podršku mnoštva željnog zabave Giuliano & Diktatori zanatski su odradili cjelovečernji koncert. Sinoćnja fešta nije mogla biti poput onih koje su se ovdje događale prije pandemije Covida, ali je na njih barem donekle nalikovala. Činjenica da se u kavez ispred pozornice moglo samo sa Covid potvrdama i negativnim PCR testom nikome nije bitno umanjila doživljaj, za razliku od vremenskog ograničenja  fešte. Sukladno uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite, bajka je trajala samo do pola noći. Fešta je na svim vrhuncu naprasno prekinuta. Bakljada i vatromet označili su kraj. Nakon pola noći više nije smjelo biti glazbe, ića ni pića, pa su se ljudi počeli razilaziti.

 

1 KOMENTAR

  1. Zato nisam ove godine išao na feštu iako sam to radi svake godine. Čak je dobar dio kafića na taj dan u bio Tisnom zatvoren, jer su svi išli tada u Jezera. Ove godine prvi puta puni kafići u Tisnom za Velu Gospu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here