JEZERA Noćni malonogometni turnir ove je godine posvećen braniteljima

0
1233

Još samo tri dana traju prijave ekipa za tradicionalni jezerski noćni malonogometni turnir – ove se godine odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja i nosi ime “Malonogometni turnir u čast hrvatskih branitelja, Jezera 2021.”

Na igralištu Petrovog vrta se očekuje puno igre i puno zabave, puno više nego prijašnjih godina. Razlog je i to što se ovo 15. po izdanje noćnog malonogometnog turnira priprema čitave dvije godine, s obzirom da se lani zbog Covida nije igralo.

MNK Jezera od kluba očekuje prvenstveno 10-ak dana dobrog nogometa i zabave, čega na jezerskim turnirima nikada nije falilo. U klubu su za natjecatelje turnira pripremili nikad veći nagradni fon, a publika će svakodnevno, stoji u najavi, moći “uživati u gastro kutku i brojnim iznenađenjima koje vam sprema osoblje Malonogometnog kluba Jezera”.

Gastro kutak MNK Jezera – sljedećih dana u Petrov vrt  se neće dolaziti samo zbog nogometa (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Nagrada za prvo mjesto prvo iznosi 12.000 kuna, drugo 5000, a treće 2000 kuna. Bit će podijeljeni pehari i medalje za ekipe, a i individualne nagrade za igrača, vratara i strijelca turnira. Kotizacija je 600 kuna. Prijave za sudjelovanje traju do subote, a turnir se otvara u u nedjelju.
Za trajanja turnira u Petrov vrt se neće dolaziti samo zbog nogometa, s obzirom da je gastro kutak MNK Jezera već prilično proslavio lokalnu kuhinju menifestacijojom “Petak po jezerski”.

Kao uvertira u Malonogometni turnir u čast hrvatskim braniteljima odigrat će se Mini martinela. 

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here