FOTO Rock fešta za pamćenje

0
963
Reckless Wings (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Rock festival Jezerski Woodstock 2021. u nedjelju je na jezerskoj Lokvi imao je još jedno više nego uspješno izdanje i potvrdio se kao nezaobilazno stjecište poklonika ovog glazbenog žanra.

Woodstock je organiziran u teškim uvjetima koje diktiraju anticovid mjere i uz više nego skromna sredstva, zbog čega su domaćini bili pomalo iznenađeni oduševljenjem publike i ukupnim uspjehom festivala. Nisu ove godine ni pokušavali dovesti nekakva poznatija, zvučna imena niti su išli na veći broj bendova, što se pokazalo kao pun pogodak.  Nastupala su tri izvrsna rock sastava – Collective Rage i Reckless Wings iz Varaždina i nezaobilazni Teški osjećaji iz Tisnog.

🔥

Objavljuje Lovro DuževićUtorak, 27. srpnja 2021.

Nesvakidašnju prigodu da pokažu kako zvuče uz najkvalitetniju produkciju iskoristili su do maksimuma i dali sve od sebe.  Rezultat nije izostao. U organizaciji Malonogometnog kluba Jezera na Lokvi su se okupili Jezerani svih generacija, njihovi prijatelji i gosti. Zajedno s fanovima ova tri benda i rock hodočasnicima iz cijelog svijeta napravili su feštu za pamćenje.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here