Na Lukama otvoren 13. FSG

0
963
Big Bend Vodice na Main Stageu Festivala slobodne glazbe (Foto: FSG)

Nastupom DJ Valentina, Big Banda Vodice i murterske Supergrupe sinoć je na plaži Luke u Murteru otvoren 13. po redu Festival slobodne glazbe.

Čast da otvori 13. FSG na beach stageu na Lukama imao je Tino Barešić aka DJ Valentino. Glazbeni veteran – basist benda SOUL HOSPITAL – sve je poznatiji kao DJ koji na setovima vrti ploče s naglaskom na funk, house, reggae i afrobeat te kroz duo Dr. Roman & Valentino stvara i izvodi vlastitu glazbu. Na istom mjestu će nastupiti i zadnjeg dana festivala, na plaži Luke u nedjelju u 18 sati.

Izašao je i teaser festivala!
Video nam je složila Nina Segovic čije radove možete pogledati na https://ninasegovic.wixsite.com/mysite-1. Novost ovogodišnjeg festivala je video zid na kojem će nam Nina prikazivati svoje video impresije koje će pratiti glazbu!

See you in 2 days!!

Objavljuje Festival Slobodne Glazbe Murter u Srijeda, 7. srpnja 2021.

Za večeras od 18 sati su organizatori – KUU Zaokret i Reful – pripremili ‘Official FSG session’ na kojem svi zainteresirani mogu donijeti svoje instrumente i improvizirati s glazbenicima na predivnoj lokaciji plaže Luke te tako participirati u Festivalskoj sintezi naizgled nespojivih stvari, a na main stageu publiku očekuje Quartzite 4tet i Reper iz sobe.

Zadnji dan festivala, nedjelja, 11. srpnja donosi Michaelu Ravitsch & Robert Pawlik Quartet te austrijski Raphael Wressnig trio.

Svaka čast SuperGrupaa i Big Band Vodice na atmosferi kojom je 13. Festival Slobodne Glazbe Murter počeo!
Velika hvala…

Objavljuje Festival Slobodne Glazbe MurterSubota, 10. srpnja 2021.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here