Jezera večeras slave podvige najmlađih nogometaša

0
399
Šampioni (Foto: FB MNK Jezera)

Večeras se u Petrovom vrtu proslavlja trostruka kruna jezerske škole futsala –   osvajanje Jezera futsal U-9 kupa, prvo mjesto Top Tim futsal lige “2009. i mlađi” te Top Tim futsal kupa u istoj kategoriji uzrasta.

Navijači i članovi MNK Jezera okupljaju se večeras 19:45 kod Tommyja i defiliraju prema igralištu u Petrovom vrtu, gdje će biti predstavljeni glavni akteri uspjeha i upriličena zabava za sve uzvanike.
– Pozivamo sve roditelje, članove obitelji, navijače i simpatizere da nam se pridruže u karuselu i zabavi kako bi našoj djeci omogućili jednu uspomenu koju će pamtiti cijeli život – stoji u pozivu MNK Jezera.

Završnica Top Tim futsal kupa održana je proteklog vikenda na SC Mandalina uz trijumf momčadi koje su i u ligaškom natjecanju osvojile naslove. Tako su u kategoriji “2009. i mlađi” Jezera slavila nakon boljeg izvođenja penala protiv Murtera, pridodavši naslovu prvaka i naslov pobjednika kupa. Zanimljivo, Murter je i u prvenstvu ostao prvi iza Jezera. Najbolji igrač kupa u kategoriji “2009. i mlađi” je Adriano Bašić iz Murtera, najbolji strijelac je Luka Zubčić iz Jezera, dok je najbolji vratar Matej Klarin također iz Jezera. Luka Zubčić je titulu najboljeg strijelca osvojio i u ligaškom natjecanju, gdje je najboljim vratarem proglašen Mihovil Turčinov iz Murtera, dok je najbolji igrač Vinko Cvitan iz Jezera.

Nakon što su se dojmovi malo slegli nakon trostruke krune naše škole futsala, došlo je vrijeme da proslavimo ovaj…

Objavljuje Mnk JezeraSrijeda, 30. lipnja 2021.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here