Od sumraka do ponoći – na Lukama obilježen Svjetski dan glazbe

0
1004
3 Popodnee u Refulu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Koncertom čak triju bendova i nastupom DJ-a obilježen je Svjetski dan glazbe i otvorena još jedna glazbena sezona na murterskoj plaži Luke.

Zahvaljujući Kulturno-umjetničkoj udruzi  “Zaokret” koja se prihvatila organizacije proslave međunarodnog glazbenog praznika u “Refulu” se dogodio prvi koncert nakon velike pauze – Three Little Birds imali su Acostic night još davnog 29. kolovoza prošle godine.


Za ovu prigodu nakon šest godina pauze okupili su se i ponovno zasvirali dobro znani domaći Soul Hospital,  te gosti iz Karlovca i Splita, Super Grupa i 3 Popodne.  U najavi neimenovani “specijalni gost” bio je njemački DJ Rob Špoljarić, čijim je sudjelovanjem event dobio međunarodni karakter. Iznenadila je samo odjava koja se dogodila već u ponoć. Bila je to još jedna vrhunska glazbena večer u Refulu i izvrsna najava za subotu 26. lipnja kada će ovdje nastupiti akustični Soul d’ Out s rock coverima od 80-ih na ovamo.

Hvala još jednom na ludoj zabavi za #svjetskidanglazbe u Murteru! Evo i kompletna galerija fotografija! Uživajte i vidimo se uskoro na istom mjestu! Caffe Bar Reful

Objavljuje Kuu Zaokret MurterSrijeda, 23. lipnja 2021.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here