Ivan Klarin: “Neću biti vladar iz sjene”

0
959
Načelnik Ivan Klarin (Foto: Arhiva/Rudinapress/H. Pavić)

U javnom oproštaju i zahvali svima koji su bili uz njega tijekom tri načelnička mandata,  Ivan Klarin je demantirao glasine o tome da nastavlja Općinom Tisno upravljati iz sjene preko svog upravo izabranog nasljednika Kristijana Jareba.

U objavi na Facebooku Klarin je zahvalio svim biračima koju su za novog načelnika izabrali Kristijana Jareba,  a ujedno je zahvalio i svima koji su dali glas za novog župana dr. sc. Marka Jelića.
– Uvjeren sam u buduću odličnu suradnju između naše općine i županije koju ja, kao načelnik Općine Tisno, sve ove godine nisam imao – predbacio je Klarin Jelićevu prethodniku Goranu Pauku.
– U 12 godina svog mandata trudio sam se raditi najbolje što mogu, ne samo gradeći infrastrukturu, ustanove i institucije, nego i mijenjajući percepciju naše općine kroz brojne projekte. Jesam li griješio? Apsolutno da i danas bih neke stvari drugačije odradio, ali glavni smjer koji sam zacrtao nikada ne bih mijenjao.
Nažalost, u političkom nadmetanju na lokalnoj razini od strane nekoliko pojedinaca sustavno sam klevetan, ne samo ja nego i moja obitelj i to na najprljaviji način, što nije bilo lako ni slušati ni gledati.
Novom načelniku neću biti vladar iz sjene kako neki već sad nekorektno aludiraju, nego ću mu pomoći kad i ako bude pitao za savjet i ništa više ni manje od toga.

Bogatstvo naše općine je prostor kojeg moramo čuvati dalje i ako ćete me pitati koja je neka generalna poruka pri odlasku to je svakako očuvanje prirodne baštine zaštićenih uvala, naših mjesta i otoka. To je nešto što nam svima u budućnosti mora biti visoko na listi prioriteta – napisao je Klarin, zahvalivši na kraju  svima, a prvenstveno obitelji, suradnicima i svim dobrim ljudima u Općini Tisno koji su sve ove godine bili uz njega.

Novoizabrani načelnik Općine Tisno Kristijan Jareb na dužnost stupa prvog radnog dana nakon objave službenih rezultata jučerašnjih izbora, što može biti krajem ovog ili početkom sljedećeg tjedna.

Čestitam novom načelniku Općine Tisno Kristijanu Jarebu 💪👍

Objavljuje Ivan KlarinNedjelja, 30. svibnja 2021.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here