Izbori 2021. Lista Ante Magazina i Valerija Bračanova – “Šansa za sve one koji misle drugačije”

0
921
Kandidacijska lista grupe birača nositelja Ante Magazina (Foto: Vlatko Žurić Dado)

Uz liste glavnih oponenata – SDP i HDZ – za 13 vijećničkih mjesta u Općinskom vijeću Općine Tisno na izborima 16. svibnja natječu se čak četiri nezavisne liste, među kojima je Kandidacijska lista grupe birača s nositeljem Antom Mgazinom jedina sastavljena od imena iz svih mjesta Općine Tisno.

– Mene i ovih 12 ljudi s naše liste ne predstavlja ni jedna stranka. Mi mislimo drugačije, a u tom osjećaju i političkom stavu nismo usamljeni. U programu i djelovanju SDP-a i HDZ-a se ne može pronaći  znatan broj stanovnika naše općine, pa smo smatrali da je okupljanje  liste i izlazak na izbore šansa koju ne smijemo propustiti – rekao nam je nositelj liste Ante Magazin, inženjer geodezije zaposlen u šibenskom katastru.

U utrci za mjesto načelnika Općine Tisno ova nestranačka lista podržava nezavisnog kandidata Valerija Bračanova. Jezeranin ujedno zauzima i drugo mjesto liste na kojoj nadalje slijede: 3. Katarina Bračanov, 4. Valerija Strunje, 5. Olgica Vlajčić, 6. Vesna Husinec, 7. Eva Sladić, 8. Marija Burtina, 9. Toni Marača, 10. Robert Erdelez, 11. Boris Magazin, 12. Vuk Branko Vlajčić i 13. Branko Čorkalo.

Kandidat za načelnika Valerijo Bračanov i nositelj liste grupe birača Ante Sladić (Foto: Vlatko Žurić Dado)
Govoreći o programu i planu ove liste Magazin navodi komunalne teme, kao što su sređivanje infrastrukture (odvodnja); sredjivanje katastra i zemljišnjih knjiga,  rješavanje imovinsko-pravnih odnosa kapitalnih objekata, mahom kuća, u sporovima sa firmama iz BiH, osnivanje Društva darivatelja krvi, sufinanciranje tima hitne medicinske pomoći kroz cijelu godinu, uvođenje reda u autobusnu liniju Šibenik-Murter, davanje terena na korištenje braniteljima, prenamjena zemljišta u vlasništvu RH u zone T2 i T3 i davanje zainteresiranim investitorima u dugogodišnji najam za kampove ili hotele, izmještanje Doma za starije, racionalniji rad Općine i Ježinca, probijanje i sređivanje postojećih požarnih puteva, uvođenje reda na prostoru pomorskog dobra…

– Ako ste zadovoljni radom Općine i želite da vladaju oni koji su vladali do sada, nemojte izaći na izbore ili glasujte kako ste glasovali do sada. No, ne zaboravite da imate mogućnost pokrenuti promjene. U nedjelju je vaš glas bitan! – poziva Magazin.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here