IZBORI 2021. Nezavisni Denis Komšić predao kandidaturu

0
1346
Denis Komšić je državnom izbornom povjerenstvu predao 170 potpisa (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Kandidat grupe birača Denis Komšić jutros je Državnom izbornom povjerenstvu predao kandidaturu za lokalne izbore 16. svibnja, kada će se za mjesto načelnika Općine Tisno natjecati s još četiri kandidata.

– Za prikupiti 170 potpisa, 20 više od propisanog broja, trebalo mi je svega dva dana. Ljudi su mi prilazili, čestitali na odluci o uključivanju u politiku i sami nudili potpise. Očekivao san da će biti teže. Ovakva potpora me dodatno ohrabrila – rekao nam je Komšić nakon predaje formulara.

Magistar sociologije Denis Komšić trenutno radi kao konobar, a do odluke o izlasku na izbore ambicije su mu bile usmjerene ka okončanju poslijediplomskog studija kulture i filma te osposobljavanju za psihoterapeuta.

Iznimno cijeni rad dosadašnjeg načelnika Ivana Klarina, ali drži da nitko na ovoj funkciji ne bi trebao biti više od dva mandata. Na izbore izlazi uvjeren da su suprostavljene političke opcije SDP i HDZ u Tisnom iscrpile sve svoje potencijale  te da je sazrelo vrijeme da vođenje općine preuzme netko neopterećen ideologijom i stranačkim diktatom.

Predaja kandidature – DIP funkcionira u tišnjanskoj vijećnici (Foto: H. Pavić/Rudinapress)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here