“NAPRID ZA PIROVAC” Ivan Gulam 16. svibnja ide po treći mandat

0
1480
Ivan Gulam i njegova ekipa zatražit će povjerenje za još jedan mandat (Foto:Rudinapress/H. Pavić)

Na „Vratima sela“ kandidaturu za novi mandat najavio je u subotu aktualni načelnik Općine Pirovac Ivan Gulam.

On je preuzeo vođenje Općine Pirovac još 2013. godine. Na izbore 16. svibnja 2021. izlazi treći put, sa istim timom, kao kandidat stranke Fokus i SDP-a, koje su bile koalicijski partneri i u starom sazivu Općinskog vijeća Općine Pirovac.  „Nudimo nastavak pozitivnih promjena, pošten rad i na korist svih jasnu viziju razvoja! Naprid za Pirovac!“, rekao je Gulam u subotu pred Vratima sela.

Pred birače izlaze prilično samouvjereno. Brojni projekti koje su u proteklom razdoblju ostvarili uz pomoć nacionalnih i EU fondova te najava novih glavni su argumenti takvog držanja. U raznim fazama pripreme ili realizacije, najavljuje Gulam, već sada su projekti vrijedni čak pola milijarde kuna.

Ivan Gulam (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

U Objavi kandidature navode impresivan niz ostvarenih projekata i ambicioznih planova. Žele nastaviti s konkretnim radom, bez političkih podjela i sukoba.

– Pirovac više nije “zadnja rupa na svirali” i postao je općina koja se često spominje po zajedništvu i napretku. Moramo i još bolje. Vjerujem da sam svoj mandat odradio ne samo pošteno i korektno, nego i odgovorno, vodeći ozbiljne politike s konkretnim vidljivim rezultatima unatoč i teškim izazovima poput pandemije. Kampanja koju ćemo voditi biti će pozitivna i bez prizemnog vrijeđanja i nabacivanja blata koje stvara podjele u našoj općini – kaže Gulam, najavljujući nastavak istim smjerom – naprijed.
Ivan Gulam i njegov tim u subotu ujutro pred vratima sela (PR fotografija/autor Toni Junaković)

K

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here