ČETVRT STOLJEĆA SLOBODE I MIRA Torcida Zlosela slavila sa 350 baklji

0
2559

Četvrt je stoljeća od Oluje, pa je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja ove godine ima poseban značaj – svečano je bilo u cijeloj Hrvatskoj, u svim našim mjestima, a posebno u Pirovcu.

Počast hrvatskim braniteljima odana je u Pirovcu, Tisnom i Murteru, a osim paljenja svijeća i polaganja vijenaca upriličen je prigodni glazbeni program – klapa Mirakul u Pirovcu, u Tisnom je nastupao KUD Hartić, a u Murteru klapa Cambi.
Pobjeda u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja, temelj mira, slobode i demokracije što ih danas uživamo,  proslavljena je i vatrometom.

S TRAGETA 25 godina Oluje – Vatromet u Pirovcu

Objavljuje RudinapressSrijeda, 5. kolovoza 2020.

U 23 sata nad Pirovcem je grmio vatromet u režiji Općine Pirovac, a sat kasnije mjesto je osvjetljeno bakljadom koju je upriličila Torcida.

– Da oni nisu hrabri bili, ne bi mi danas trobojnicu vili – skromno nam je pojasnio bakljadu jedan od istaknutih članova udruge Torcida Zlosela Branko Periš.

U selu su zapalili 350 baklji te su s brodica ispaljivane signalne rakete. Udruga navijača Torcida Zlosela, kažu, osnovana je da slavi pobjede. Evo kako je sinoćnja proslava izgledala s Trageta:

 

Torcida Zlosela bakljadom slavi 25 godina Oluje

Objavljuje Rudinapress u Srijeda, 5. kolovoza 2020.

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here