MNK JEZERA U Petrovom vrtu proslavljen naslov prvaka Dalmacije

0
3442
Slavlje u Petrovom vrtu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

U Petrovom vrtu sinoć su Jezerani slavili povijesni naslov prvaka 2. hrvatske malonogometne lige Jug.

O ovoj su proslavi sanjale generacije Jezerana. S Malonogometnim klubom “Jezera”, od Rudine i Lokve, preko Petrovog vrta i Sportske dvorane Tisno, mjesto s sa svega 800 stanovnika stiglo je do naslova prvaka cijele Dalmacije!

Proslava osvojenog naslova prvo je veće okupljanje u Jezerima od početka pandemije Covida 19, što se svakako odrazilo na broj okupljenih slavljenika. No, svečanost time nije bila umanjena. U Petrovom vrtu naslov su – uz igrače, Chvrdak boyse, upravu, navijače i sponzore – dostojno slavila cijela Jezera i prijatelji Jezera.

Bakljada (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Bila je to prigoda za zahvalu svima koji su doprinijeli ovom velikom uspjehu. U ime kluba  zahvalnice su dijelili predsjednik Valerio Bračanov,  direktor Vjeko Koban i tajnik Nikša Pirjak, a prvi ju je ponio tko drugi nego Ledi Milin Ungar – Rambo, čijom zaslugom se MNK Jezera, osim naslovom prvaka, može pohvaliti i vodećom ulogom u sportskom, kulturnom i ukupnom javnom životu mjesta.

– Ovaj je klub bio i ostao primjer kako se učenjem, radom i pomaganjem svih članova, zajedničkim djelovanjem cijele lokalne zajednice, mogu postići i najveći rezultati – rekao je ovom prigodom Nikša Prjak.

Frontman tišnjanskih teških osjećaja okrunjen je kraljem Čvrdak boysa (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Osim Rambu, zahvalnice su dobili Kažimir Bračanov i dr. Ivana Čagalj te igrači: Danko Bračanov, Mateo Klarin, Marko Bačić, Frane Fatović, Josip Bašić, Joško Šimat, Paulo Katuša, Damjan Pirjak, Toni Junaković, Leo Klarin, Karlo Klarin, Lovre Kresović, Martin Nonković, Igor Stegić, Deni Kolega, Zvonimir Petrović, Stipe Klarin i Sebastjan Lapov Mijatov.

Navijači MNK Jezera – Čvrdak boysi – ovom su prigodom okrunili svog kralja – Željka Marači, poštara i frontmana rock benda Teški osjećaji koji je napisao himnu kluba. Velikim slavljem – uz jelo, piće i pjesmu – svi zajedno su otpravili ovaj veliki uspjeh kluba ravno u legendu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here