Bez novozaraženih COVID-om

0
1329

Na dan 4. travnja 2020. godine u Šibensko-kninskoj županiji nema novooboljelih od COVID19, ali je na Odjelu infektologije hospitalizirano deset pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2, tzv. novi coronavirus – stoji u današnjem priopćenju županijskog Stožera civilne zaštite.

Od jučer je jedna osoba primljena a tri su otpuštene. Tri pacijenta i dalje su na respiratoru u KBC Split. Šest osoba je u karanteni od kojih su četiri državljani Republike Hrvatske i dvoje stranaca. U posljednja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljene su dvije dojave o kršenju mjera samoizolacije za koje je provjerom utvrđeno da nije bilo kršenja navedenih mjera.
Od jučer je zatvorena za posjećivanje šetnica u kanalu sv. Ante i svi sadržaji u značajnom krajobrazu „Kanal luka“. Odluka je donesena kako bi se tijekom pandemije koronavirusa osigurale nužne mjere zaštite posjetitelja.
I dalje apeliramo na stanovništvo da poštuju sve mjere i preporuke struke, budite odgovorni, ostanite doma jer samo tako čuvate svoje i zdravlje svojih bližnjih.
Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here