Izvrsnim Murterinima za dlaku izmakao kup!

0
1388
Foto Rudinapress/V. Maleš

Susret MNK Murter i MNK Olmissum sinoć je u Murteru odigran neriješeno (3:3) te je finale kupa regije Jug odlučeno slobodnim udarcima (5:6).

Iako je Murterinima za dlaku, gotovo nesretnim slučajem pri izvođenju slobodnih udaraca izmakao ulazak u završnicu nacionalnog kupa među šesnaest najboljih, mjesta većem razočaranju ipak nije bilo. Tek koji mjesec vođeni novim trenerom, legendom futsala Mirkom Vrcanom, novim igračima i ojačani pokroviteljima, nastavljaju trenirati žestokim tempom, kako bi se opet vratili među prvoligaše. Brojnoj publici, koja je svjedočila sinoćnjoj utakmici između domaćina MNK Murter i gostiju MNK Olmissum iz Omiša, koja je završila rezultatom 3:3 u regularnom dijelu, gdje su penali presudili s 5:6, do zadnjeg trenutka ništa nije bilo jasno. Momčad Murtera lavovski se borila kako bi zatresla mrežu jakog protivnika, Omiškog prvoligaša s čak četiri reprezentativca.

 

Mnk Murter Vs. Mnk Olmissum, drugo poluvrijeme upravo počinje, atmosfera napeta…

Objavljuje Općina Murter-Kornati u Srijeda, 6. studenoga 2019.

Do posljednjih sekundi, bilo je napeto, na kraju i s neriješenim rezultatom, kojeg su okončali kazneni udarci, u korist MNK Olmissuma. Suci Babić Vedran, Šimac Miroslav, Mutić Antonio i delegat Šimunac Željko, nisu imali toliko intervencije, koliko medicinsko osoblje – na sreću, bez većih ozljeda. Žestoka igra napadača i obrane, često je završavala na parketu i pod nogama publike. Omišani, izvrsni igrači, u nekim su trenucima bili u dilemi, vidjelo se i prema reakcijama na njihovoj klupi. Srčanost i borbenost Murterina nije bila ono što su očekivali, barem ne u onoj mjeri koju su doživjeli u ovoj utakmici. Uprava MNK Murter, donedavni delegat Mirko Vrcan, koji se tijekom srpnja vratio na klupu u funkciji trenera MNK Murter, predsjednik Skračić i tajnik Pešić zadovoljni su igrom kluba koji je već sad pojačan s dva transfera igrača Znaora i Vukovića. Pred sobom, kako složno ističu, za klub imaju dugoročan cilj – povratak u društvo prvoligaša.
Zgoditke su postigli:
MNK Olmissum: Kustura, Horvat , Juretić
MNK Murter: Katalinić , Erlić , Vuković

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here