JEZERA Potpisan ugovor za novu zgradu dječjeg vrtića “Ribica”

0
1828
Potpisivanje ugovora - Tomislav Albin i Ivan Klarin (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

U ponedjeljak u Jezerima počinje izgradnja sedam milijuna kuna vrijedne nove zgrade dječjeg vrtića s jaslicama i produljenim boravkom.

Javnim nadmetanjem gradnja vrtića je povjerena tvrtki Reliance d.o.o. iz Splita, čiji je direktor Tomislav Albin u srijedu potpisao ugovor s načelnikom Ivanom Klarinom.

– Nakon izgradnje vrtića u Tisnom, ovo je u samo pet godina već drugi dječji vrtić na području općine koji gradimo europskim novcem. Podižemo standarde predškolskog odgoja na jednu višu razinu, čime našim mladima nastojimo olakšati odluku o zasnivanju obitelji i podizanju potomstva – kaže načelnik Klarin.

Radi se o investiciji od 6.640.979 kuna, čemu treba pridodati PDV  i još 450.000,00 kuna za opremanje objekta. Nova zgrada dječjeg vrtića “Ribica” se gradi se na mjestu postojeće, tik uz sportsko-tematski park Petrov vrt. Imat će tri odjeljenja, primjerena zahtjevima modernog vremena. Prema potpisanom ugovoru, gradnja će trajati 245 dana, tako da će biti završen i uređen prije početka sljedeće pedagoške godine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here