NATJEČAJ Argonauta traži sedam koordinatora

0
1485

Udruga Argonauta je raspisala natječaj za angažman ukupno sedam lokalnih koordinatora Plave Eko-patrole, ekološkog projekta što ga murterska udruga provodi u Murteru, Tisnom, Pirovcu, Vodicama, Brodarici, Primoštenu i Rogoznici.

Natječajem Argonauta želi odabrati 20 osoba koje su spremne educirati se kroz tri dvodnevna vikend seminara te među njima odabrati sedam lokalnih koordinatora “Plave Eko-patrole“. Lokalni koordinatori bit će odabrani nakon edukacija i s njima će se potpisati Ugovor o djelu.
Opis radnog mjesta:
Aktivno sudjelovanje u edukaciji o održivom razvoju i neformalnim metodama učenja kroz tri vikend seminara
Animacija učenika viših razreda osnovne škole za aktivnosti „Plave Eko-patrole“
Organizacija i koordinacija aktivnosti „Plave Eko-patrole“ i volonterske akcije čišćenja u lokalnoj zajednici te komunikacija s ostalim dionicima lokalne zajednice
Provedba 8 edukacijskih modula „Plave Eko-patrole“ s grupom od 20 djece – Patrolaša
Prenošenje znanja, vještina i stavova kroz metode neformalnog učenja, a koje za cilj imaju poticanje kreativnih rješenja u svrhu održivog razvoja
Sudjelovanje na koordinacijskim sastancima lokalnih koordinatora i podnošenje izvješća i foto dokumentacije
Sudjelovanje u evaluaciji pilot provedbe programa „Plava Eko-patrole“

Prijavitelji koji budu odabrani za lokalnog koordinatora „Plave Eko-patrole“ moraju biti spremni i raspoloživi na suradnju u trajanju od 10 mjeseci tijekom kojih će biti zaposleni putem Ugovora o djelu na iznos od 20.000,00 kuna bruto 2.

Prihvatljivi prijavitelji:

1. učitelji, nastavnici te zaposlenici osnovnih škola uključenih u provedbu projekta (Osnovna škola Brodarica, Osnovna škola Murterski škoji, Murter, Osnovna škola Pirovac, Osnovna škola Primošten, Osnovna škola Rogoznica, Osnovna škola Vjekoslav Kaleb, Tisno i Osnovna škola Vodice)
2. zaposlenici jedinica lokalnih samouprava
3. članovi organizacija civilnog društva
4. članovi ostalih organizacija lokalnih zajednica (npr. turistička zajednica, nacionalni park, odgajatelji u vrtićima, itd.)
5. nezaposlene osobe koje ispunjavaju potrebne kompetencije.

Prijaviti se možete elektroničkim putem do 25. rujna 2019. na e-mail adresu: mail@argonauta.hr

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here