MNT JEZERA 2019. “Fortunu” u finalu napustila Fortuna: Šibenik – Drage 2:0

0
2239
Pred vratima (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Ovogodišnji 14. po redu Malonogometni turnir Jezera 2019. osvojili su Šibenčani – golovima Zvonimira Šućura i Danijela Kneževića MNK Šibenik 1983. u finalu je slavio pobjedu nad MNK “Fortuna” iz Draga.

U polufinalu su Šibenčani s 3:1 pobijedili vodičke Heroje 2007, lanjske pobjednike turnira, dok su Drage sa 4:2 bile bolje od ekipe Zabranjeni. Na putu do finala Dragari su bili uvjerljivi protiv ekipa H20, Murter i Zabranjeni. Za njih se govorilo da su iznenađenje turnira, no Šibenčani se nisu dali iznenaditi.

Jezera (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

– U Jezerima se okupilo najbolje od malog nogometa iz cijele Dalmacije. Čestitke zaslužuju svi koji su sudjelovali, a izvrsni domaćini MNK Jezera posebno zbog dobre organizacije turnira – rekao nam je nakon utakmice Andrija Bakula iz MNK Šibenik 1983.

– Lani nam je jezerski turnir izmakao za dlaku u finalnoj utakmici s vodičkim Herojima 2007. Ove smo godine imali prilično problema s ozljedama, ali evo, novi su se dečki dobro uklopili i ova pobjeda će nam biti odlična uvertira u sezonu – rekao nam je Bakula.

Najboljim igračem turnira proglašen je Mario Žumberac, golmanom Jure Šarin, dok je najbolji strijelac Zvonimir Šućur. “Živa sila” iz Jezera dobila je priznanje za fair play.

Evo i fotografija:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here